MASTER38 MASTER38 MASTER38 MASTER38 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 COCOL88 COCOL88 COCOL88 COCOL88 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MAHJONG69 MAHJONG69 MAHJONG69 MAHJONG69 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86

La Fenice

A „La Fenice” több mint 15 éve működik a világ vezető kerámia kerületének szívében, Olaszország egyik legelismertebb és legelismertebb vállalkozása közé tartozik. Manapság a „La Fenice” egy referenciaérték egy olyan vállalkozás a teljesen új generációja számára, amely egyesíti a rugalmasságot, a minőséget és a szolgáltatást egy rendkívül versenyképes értékesítési koncepcióval, amely igényes, tájékozott ügyfélkörre irányul. A cég megszerezte a legnépszerűbb nemzetközi kiskereskedelmi láncok dicséretét és csodálatát. Rendkívül hatékony logisztikai hálózat lehetővé teszi a „la Fenice” számára, hogy az ügyfeleknek akkor szállítson, amikor az árukra szükségük van, ily módon megszabadítva őket a raktározási költségektől, így garantálva a precíz és hatékony időben történő kiszolgálást, a pontos és a speciális készségek alapján.

A stílus, minőség és a kerámia hagyományának kulcsfontosságú jellemzője a kínált termékek gazdag változatosságával, célja az, hogy rugalmas, innovatív megoldásokat garantáljon az építőipar minden ágazatában. A La Fenice termékek teljes sorozatát gyártja, amely magában foglalja a piacok által jelenleg igényelt összes technológiát: színes és anyagában színezett csempe, valamint mázas finom porcelán. Kínálatunkba tartozik egy hatalmas, fehér és vörösanyagból készült, kettős égetésű csempe gyűjteménye, különféle méretben: 15 × 15-től 30 × 90-ig egyenirányított azaz retifikált. Az összes anyag kiváló műszaki és esztétikai jellemzőkkel, valamint széles termékskálával rendelkezik, beleértve a különféle típusokat, speciális burkolatot, kiegészítőket és különféle méretű termékeket.

Az egyes „la Fenice” sorozatokat kortárs lakóterekben való használatra tervezték, összhangban a klasszikus vagy modern életmóddal, és teljes mértékben megfelelnek a jelenleg hatályos legszigorúbb európai előírásoknak. A világhírű kerámia hagyománya mögött a „La Fenice” továbbra is sikereit egy megfelelően átgondolt, dinamikus kereskedelmi stratégiára építi, amelynek célja a lehető legmagasabb szintű minőség és szolgáltatás biztosítása. A társaság nagy figyelmet szentel a piac fejlődésének, és jelentős erőfeszítéseket fektet a kutatásba, egy lépéssel megelőzve a trendeket és az ügyfelek változó ízlését, és folyamatos innovációt garantál a felhasznált anyagok minőségével és esztétikájával kapcsolatban. Mindez annak a fenntartásnak és erősítésnek a célja, hogy fenntartsák és erősítsék a cég termékei iránti hitet, amelyek világszerte oly sok hűséges vásárlót szerezett „la Fenice”.

A „La Fenice” szépséget és megbízhatóságot, minőséget és dizájnt jelent, most már belső és külső használatra is. A belső felületek megélésének szokásos elképzelésén túl a ház külső részére hoztunk létre egy új és minősített kerámia felületi koncepciót. Vitathatatlan, értékes és gyönyörű burkolólapok nem cask belső használatra, hanem külső használatra szolgáló padlólapok, rendkívül ellenálló és időtállóak, saját, mind nyilvános használatra. A jelen katalógus számos termékkel gazdagodott, amelyek magas műszaki teljesítményüknek és stílusuknak köszönhetően a legjobb megoldás a külső felhasználásra. Jelenleg nagy az érdeklődés -és legkeresettebb- az Arkistar 20 mm vastagságú kollekció, amely sokféle felhasználási módszerrel szemben nagy az ellenálló képessége. E burkolólapokat a hagyományos ragasztóval vagy közvetlenül szárazra talajra, ömlesztett anyagokra, homokra, fűre vagy kavicsra lehet helyezni, a személyes igényektől függően.


Gyártó termékei: Termékek